#JuntsSomIdISBa

El passat divendres es va celebrar la Nit Europea dels Investigadors, una activitat de divulgació científica que se celebra des de l’any 2005 a més de 250 ciutats europees. Des d’un primer moment vam tenir clar des de l’IdISBa que hi havíem de ser i participar-hi de forma activa, activitats com aquestes fan que els ciutadans puguin conèixer els investigadors, la recerca que duen a terme i com aquesta es trasllada en la millora de la salut poblacional. Per això, conjuntament amb investigadors de l’entitat, s’organitzaren xerrades de divulgació a tres locals de Palma; Café a Tres Bandas, La Biblioteca de Babel i la Llibreria infantil i juvenil BAOBAB.

Començarem l’horabaixa amb els més petits, la llibreria BAOBAB es va omplir de pares/mares, padrins/padrines, i nins i nines per gaudir del contacontes infantil, “Maria, la infermera investigadora…”, que havien preparat amb molta il·lusió les investigadores d’Atenció Primària Clara Vidal, Oana Bulilete i Joana Ripoll.

Tot seguit, s’iniciaren els actes als altres dos locals que registraren una gran assistència, per gaudir de les xerrades fresques, dinàmiques i amb un toc d’humor que els investigadors i investigadores de l’IdISBa havien elaborat perquè el públic conegués de primera mà que fan, quines són les seves línies d’investigació i per exposar la importància de la ciència i la recerca com a eines de progrés.

En conclusió, el passat 28 de setembre va ser un dia de celebració, de deixar els laboratoris i sortir al carrer a explicar el que feim, va ser un dia de trobada entre ciutadans i investigadors, en definitiva, un dia que esperem repetir el pròxim any.

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

Crea tu página web en WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: